Wekke|BBM schoonmaakdiensten B.V.

Over Wekke|BBM schoonmaakdiensten B.V.
Over onsGoed partnerschap maakt dat we het maximale uit onze samenwerking halen, met een verbazingWEKKEnd zorgeloos en schoon resultaat! Lees hieronder hoe wij dat elke dag weer voor onze opdrachtgevers realiseren.

Slim en oprecht meedenken
Om te beginnen willen wij u en uw organisatie graag beter leren kennen. Daarvoor gaan we graag met u in gesprek op uw locatie. Wat zijn uw wensen? En wat heeft u nu echt nodig? Door slim, oprecht en buiten de kaders met u mee te denken, komen we altijd tot de voor u perfecte maatwerkoplossing.

Communicatief sterk
Wij zijn communicatief sterk en creatief in het bedenken van oplossingen. Verwachtingen stemmen we altijd goed op elkaar af, zodat u en wij nooit voor verrassingen komen te staan. Wij streven een hoge klanttevredenheid door o.a. verder te kijken dan alleen onze eigen discipline. Door onze opleidingstrajecten zijn onze medewerkers méér dan alleen maar schoonmaakmedewerkers.

Goed werkgeverschap
Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij zorgen voor een gezonde, ergonomische en veilige werkomgeving en investeren graag in de ontwikkeling van onze collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat training en opleiding de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog niveau houdt. Zowel degene die de opleiding volgen, als degene die de begeleiding op zich nemen worden zo gestimuleerd om mee te denken met de organisatie. Dit komt de efficiency op de werkvloer alleen maar ten goede.

Kwaliteit
Onze werkzaamheden dienen te leiden tot een constante kwaliteit. Dit geldt voor zowel objectieve als subjectieve aspecten. Hierbij is structurele controle essentieel. Wij combineren het meten van de technische kwaliteit met de belevingskwaliteit. De beleving van schoon daarentegen is subjectief, niet tastbaar.

Beleving
De beleving van de kwaliteit bepaalt voor een zeer groot deel de tevredenheid van de eindgebruikers. Daarom hebben wij gekozen voor dit gecombineerde systeem van kwaliteitsmetingen. De technische kwaliteit wordt door gekwalificeerde medewerkers objectief 1 keer per maand beoordeeld met standaard VSR-DKS metingen.

Continuïteit
Wij begeleiden, monitoren en bewaken de dagelijkse en periodieke werkzaamheden optimaal. U bent verzekerd van een constante hoge kwaliteit en vaste medewerkers. Daarmee maken we al jaren het verschil in onze branche.

Werkwijze Wekke | BBM Schoonmaakdiensten
Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle keurmerken die nodig zijn om ons werk goed uit te kunnen voeren. Meer weten over onze werkwijze? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Schoonmaakonderhoud,Glas en gevelreiniging,Specialistische reiniging,Reiniging van produktieprocessen
Vacatures bij Wekke|BBM schoonmaakdiensten B.V.
Anderen bekeken ook