Job Investment

Over Job Investment
Job Investment is onderdeel van de Job Investment Groep, waar dagelijks ruim 40 vaste medewerkers werkzaam zijn. Onze medewerkers brengen vacatures en werkzoekenden bij elkaar!

Job Investment bestaat dit jaar 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot middelgroot bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij bedienen zowel landelijke als regionale klanten vanuit ons hoofdkantoor te Vught. Naast ons hoofdkantoor hebben wij ook kantoren bij onze klanten op verschillende locaties in Nederland. Vanuit deze inhouse vestigingen ontzorgt Job Investment haar klanten voornamelijk in het productie- of logistieke proces. Onze medewerkers, allemaal HBO opgeleid en veelal met de opleiding personeel en arbeid, staan persoonlijk garant voor een optimale dienstverlening. Naast het persoonlijke karakter is onze flexibele dienstverlening de basis van een optimale samenwerking. Zo kan Job Investment uitzendkrachten leveren volgens de ABU CAO via Job Investment, en kunt u met hetzelfde gemak uw productieproces outsourcen aan Job Investment Payroll.

Een andere groeiende tak is onze Poolse tak. Met eigen recruiters in Polen en drie Poolse medewerkers op kantoor, zorgen wij ervoor dat u de beste kandidaten uit de markt krijgt. Dat de Poolse werknemers altijd volgens de CAO betaald worden, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Ook worden de werknemers ondergebracht in onze eigen huizen, waar tv en internet aanwezig zijn. Werkzoekenden of uitzendkrachten die door Job Investment bemiddeld worden, worden altijd uitgebreid geïnterviewd en voorgesteld middels een CV met uitgebreide impressie. Daar waar mogelijk winnen wij een referentie in.

Voor het werven van onze uitzendkrachten, maken wij ook gebruik van social media, (Facebook, Twitter) onze eigen website en ruim 30 verschillende jobboards. De voornaamste reden voor klanten als MSD, Gemeente Vught, SPS, CurTec en CWS om met Job Investment zaken te doen, is naast de geleverde kwaliteit, de zeer flexibele leveringsvoorwaarden. Zo kennen wij bijvoorbeeld géén standaard inleentermijn van 1040 uur en hanteren wij een uitdagende prijsstelling.

Sinds 1 augustus 2013 is Job Investment Payroll ook NEN 4400 gecertificeerd.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Recruitment,Detachering,uitzend, werving en selectie,recruiten
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
De Ring 8
5261 LM Vught
Website
www.jobinvestment.nl
Oprichtingsjaar
2008
Vacatures bij Job Investment
Anderen bekeken ook