Qantis

Over Qantis
**In het kort:**

Wij zoeken mensen die van hun werk een hobby hebben gemaakt. Mensen die kennis en kunde hebben van complexe infrastructuren - Netwerk, Storage, en Virtualisatie. Ook als je graag je kennis deelt op een of meer van de volgende gebieden Security, Wi-Fi, Datacenter, Automation, SDN, IOT, of vergelijkbaar neem dan zeker even contact met ons op.

**Wat meer over ons:**
Qantis hecht zeer veel belang aan de werk – privé balans. Tegenwoordig willen mensen graag meer flexibiliteit in lijn met hun privéleven. Qantis wil graag gemotiveerde en toegewijde consultants. We begrijpen dat mensen meer vrijheid willen hebben dan een 'medewerker' maar met minder risico dan wanneer je een freelancer bent. Echter gezien de snelheid van technologische ontwikkelingen is het eveneens zeer belangrijk om continue te blijven ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk.

Volgens Qantis is het belangrijk om een balans te vinden tussen groei in ervaring, groei in kennis en groei in vaardigheden (zowel persoonlijk als communicatief). Qantis onderstreept het belang van deze balans en investeert in de continue ontwikkeling van onze mensen. Qantis is de organisatie die mensen graag stimuleert en postief beloont. Impliciet verwachten wij dan ook van onze mensen dat ze proactief in deze ontwikkeling staan. Qantis is niet het bedrijf die persoonlijke ontwikkelingen en trainingen verplicht stelt. Qantis faciliteert graag als de medewerker het initiatief neemt.

Vertrouwen moet je verdienen, dat is precies de reden waarom partijen en medewerkers graag met ons, Qantis, werken. Zeggen wat je denkt en doen wat je zegt, dát maakt Qantis een vooruitstrevend bedrijf met gedreven mensen. Daarbij zijn we van mening dat het belangrijkste aspect van een goede dienstverlening is dat mensen blij worden van het resultaat. Van begin tot einde moet er een positieve beleving zijn, zowel voor de klant als medewerker. Fouten maken doet iedereen, maar hoe ga je hiermee om en hoe los je het op? Dat is wat telt! Om open, eerlijk en transparant te zijn moet je lef hebben. Dus het niet alleen zeggen maar ook daadwerkelijk doen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
• Regie as a Service • Security • Consultancy • Projecten
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Einsteinstraat 12A
Website
http://www.qantis.nl/
Oprichtingsjaar
2016
Vacatures bij Qantis
Anderen bekeken ook