Blue 10 B.V.

Over Blue 10 B.V.
Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.  
 
Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.  

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.   

Meer weten over werken bij Blue10? Kijk dan op onze werken-bij pagina. 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Digitale factuurverwerking
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
HNK Den Haag
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

T: +31 88 2583 100
Website
https://www.blue10.com/
Oprichtingsjaar
2010
Vacatures bij Blue 10 B.V.
Anderen bekeken ook