Bureau PENG B.V.

Over Bureau PENG B.V.

Wij zetten onze Specialisten in op projecten bij onze Opdrachtgevers. Denkt u hierbij aan Schuldhulpverleners, Budgetbeheerders, Budgetconsulenten, WWB- en WMO- Specialisten.

Ook zijn wij in staat uw organisatie ondersteuning te bieden door complete bedrijfsprocessen over te nemen (outsourcing) op het gebied van bijvoorbeeld Budgetconsultancy en Budgetbeheerder.

Voor beide vormen biedt SCIOPENG een unieke effectiviteitsgarantie!

Onze specialisten zijn Professioneel EN Gedreven door kennis en helpen uw klanten weer zelfredzaam te worden.

SCIOPENG is een bedrijf met veel ervaring in huis. SCIOPENG staat voor Professioneel EN Gedreven door kennis ; want dat zijn wij! In totaal hebben wij 250 specialisten in dienst, die al jaren via detachering werkzaam zijn op het brede terrein van schuldhulpverlening, financiële coaching, budgetmanagement, budgetconsultancy, Participatie & Inkomen.

De specialisten van SCIOPENG worden ingezet op projecten bij gemeenten, kredietbanken, financiële instellingen en bedrijven. Naast de uitstekende kennis van het vakgebied en de hoge mate van productiviteit, is het vooral de coachende kracht van onze specialisten die hen uniek maakt.

Ook qua management is er veel ervaring in huis. Onze directeur is Martijn van Kraaij. Hij heeft al sedert eind jaren 90 ervaring op onder andere het terrein Werk, Inkomen en Zorg, sinds 2001 in verschillende management- en directiefuncties. Klik hier voor meer achtegrondinformatie.

SCIOPENG is ook in staat uw organisatie ondersteuning te bieden door complete bedrijfsprocessen over te nemen (outsourcing) op het gebied van bijvoorbeeld budgetconsultancy en budgetbeheer.

Wij streven naar de beste kwaliteit van dienstverlening en bieden hiervoor een unieke effectiviteitsgarantie!

De relatie met onze opdrachtgevers en met onze specialisten koesteren wij, zodat een duurzame samenwerking wordt op- en uitgebouwd, waarbij altijd sprake is van transparantie, vertrouwen en professionaliteit.

Wij bieden een flinke uitdaging. SCIOPENG is een jong bedrijf met veel ervaring. Wij zoeken iemand op wie we kunnen bouwen. Iemand die op kantoor de zaken regelt. Administratief, secretarieel, etc. etc. We bieden een marktconform salaris, een open sfeer en een prettige werkomgeving.
Bedrijfsinformatie
Vacatures bij Bureau PENG B.V.
Anderen bekeken ook