Vacatures.nl

Gratis vacatures plaatsen

Hulp nodig?
Geschikte kandidaat

Op zoek naar geschikte kandidaten?

Bereik meer dan 800.000+ unieke bezoekers per maand en vind de juiste kandidaten door uw vacature te plaatsen op Vacatures.nl, geheel gratis.
Bespaar tijd

Veel tijd kwijt met het plaatsen van vacatures?

Op Vacatures.nl plaatst u binnen een paar minuten gratis uw vacature. De cv’s en motivaties van sollicitanten worden vervolgens direct naar uw mailbox verstuurd.
Adverteren met pay-per-click methode

Opvallen tussen vergelijkbare vacatures?

Geef uw vacature een vooraanstaande positie door deze bovenaan de zoekresultaten te plaatsen met de pay-per-click methode (PPC). U betaalt dan alleen voor het resultaat.Meer informatie

Veelgestelde vragen

Waarom Vacatures.nl?

Vacatures.nl is een van de snelst groeiende vacaturesites van Nederland. Elke maand ontdekken meer en meer werkzoekenden onze website. Het is ons werk om deze mensen met u in contact te brengen, zodat u uiteindelijk de beste kandidaten kan aannemen.

Is het plaatsen van vacatures echt gratis?

Ja, het plaatsen van vacatures is echt gratis. Dit is mogelijk doordat wij advertenties en gesponsorde vacatures tonen op de website. Deze gesponsorde vacatures verschijnen prominent boven- en onderaan de zoekresultaten.

Hoe werkt het?

Zodra u uw vacatures heeft geplaatst, staan deze (vrijwel) direct live op de website! Vanaf dat moment kunnen werkzoekenden op uw vacatures reageren. Wij sturen de cv’s en motivaties van sollicitanten direct naar uw mailbox.

Werkt het wel voor mij?

Wij streven ernaar om u te voorzien van passende, kwalitatieve kandidaten. Onze klanten zijn over het algemeen zeer tevreden. Mocht dit bij u onverhoopt niet het geval zijn, dan vernemen wij dit graag. Wellicht kunnen we, in goed overleg, onze dienstverlening beter afstemmen op uw wensen.

Feedback