Aeres Agree

Over Aeres Agree
**Aeres Agree: gesprekspartner voor jouw carrière.**

Op zoek naar werk in food of agribusiness? Dan ben je bij Aeres Agree aan het juiste adres. We bemiddelen je graag naar de baan die bij jou past. En daarnaast doen we nog veel meer.

Jouw ontwikkeling centraalAls professional ben je voor ons geen ‘one-day-fly’. Vanaf het moment dat je de arbeidsmarkt betreedt, helpen we je om je optimaal en succesvol te ontwikkelen naar duurzaam vakmanschap. Dat begint met een succesvolle plaatsing bij een aantrekkelijke opdrachtgever. Daarna zorgen we er met een scala aan diensten voor dat je als professional ‘lifetime employable’ bent en blijft. 


Specialist in food en agribusinessWij zijn specialist. We maken een duidelijke keuze in welke sectoren we actief willen zijn en investeren in onze kennis van die sectoren. Vanuit die basis hebben we een landelijk netwerk opgebouwd van werkgevers waar jij aan de slag kunt. Ook onderhouden we samenwerkingsverbanden met verschillende partners op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Samen met hen versterken we jouw carrière. 
We staan voor je klaar

We zijn niet enkel een bemiddelaar of een werving- en selectiebureau. Je kunt bij ons terecht voor tal van diensten in alle stadia van je carrière. Van ‘coaching on the job’ tot loopbaanadvies, we willen en kunnen je verder helpen. Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met een van onze consultants.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Food,Agribusiness,Groene Ruimte en Milieu,Onderwijs
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Website
https://www.aeresagree.nl/
Vacatures bij Aeres Agree
Anderen bekeken ook