SAHZ

Over SAHZDe Stichting Apotheek der Haarlemse Ziekenhuizen is een moderne ziekenhuisapotheek, die op vier locaties zorg op maat biedt aan een tiental zorginstellingen in de regio. We doen dat met ruim 175 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over diverse afdelingen en teams. 

Bij de SAHZ zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Klantgerichte en efficiënte patiëntenzorg staat bij ons centraal. Daar werken we iedere dag heel hard voor. En met succes. Onze medewerkers zijn deskundig, houden van afwisseling en zetten net dat stapje extra voor onze klanten.

Dat doen we in een goede sfeer en met gemotiveerde teams, die op elkaars inzet kunnen rekenen. Bij ons worden medewerkers gestimuleerd om zich te ontwikkelen en zich in te zetten voor een continue verbetering van onze diensten.

Voor medewerkers in dienst van de SAHZ is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. Daarnaast bieden wij aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, korting op verzekeringsproducten en mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
ziekenhuisapotheek,poliklinische apotheek
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Boerhaavelaan 24
2035 RC Haarlem
Website
www.sahz.nl
Vacatures bij SAHZ
Anderen bekeken ook