Klick-Interim

Over Klick-Interim
Onze werkwijze

**Bewegen, continu. Hierdoor groeien we in alle facetten, wat ons maakt tot een waardevolle partner voor uw onderneming. Maar ook voor werknemers. Klick-Interim draagt gericht bij aan uw ontwikkeling en groei. **Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen uitblinken in de technische wereld. Onze nieuwe collega’s zijn verzekerd van een professionele werkomgeving met inspirerende klanten.

**Onze Kennis**

Met onze gespecialiseerde sectorkennis verzorgen wij recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en engineering op hoog niveau.Om kandidaten en opdrachtgevers perfect van dienst te kunnen zijn, beschikken we over actuele verklaringen, certificaten en sectorkennis. Door de samenwerking met HelloFlexPeople  gaat dit verder dan de certificeringen van NEN 4400, VCU en SNA.  Deze en andere certificaten kunt u op onder elke pagina van deze site downloaden.

**De beste in de sector**

Klick-Interim is betrokken, gedreven en deskundig en streeft  voortdurend naar continuïteit, kwaliteit, innovatie voor opdrachtgevers en medewerkers. We verbinden kandidaten en bedrijven in kader- en staffuncties. Tijdelijk, op projectbasis en vast. Bij voorkeur maatwerk voor medewerker en opdrachtgever. We staan voor services van topkwaliteit waarbij de veiligheid nooit uit het oog wordt verloren.

**Meer weten? **Neem contact met ons op, we maken graag kennis.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Mechanical Engineering,IT,Civiele Techniek
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Rosmolen 19
7587 RP De Lutte
Website
www.klick-interim.nl
Oprichtingsjaar
2002
Vacatures bij Klick-Interim
Anderen bekeken ook