ParTech

Over ParTech
Hallo en welkom bij jouw mogelijk nieuwe baan! Dit is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, en wellicht samen met jou, te bieden heeft. Misschien eerst even voorstellen: wij zijn **ParTech**, een innovatief en snelgroeiend internetbureau, opgericht in 2011 door twee webdevelopers met een gezamenlijke passie. Waar het allemaal begon met een speciale focus op Sitecore is intussen onze dienstverlening enorm in veelzijdigheid gegroeid. We zijn er dan ook trots op dat we met onze huidige kennis en ervaring **elke full-stack .Net opdracht** aankunnen en juist vanwege deze groei en veelzijdigheid komen we graag met jou als nieuwe collega in contact.

Om onze gedrevenheid in kwaliteit en de bijbehorende focus te laten zien, neem ik je graag even mee naar een aantal jaar geleden. In 2011 was namelijk ons doel meteen duidelijk: we gaan ons specialiseren in Sitecore en houden daar onze absolute focus om zo de beste te worden in ons vakgebied. De beoordeling of we dat inderdaad zijn geworden laten we liever aan iemand anders over, maar als **Sitecore Certified Solution Partner** met veel zeer tevreden opdrachtgevers en bijvoorbeeld een collega die voor vijf jaar op rij verkozen is tot Sitecore MVP, zijn we in ieder geval goed op weg.

Maar dus niet alleen Sitecore! In de loop der jaren hebben we de grenzen van onze expertise steeds op weten te rekken en daar hoort dan ook een diversiteit van toegepaste technologieën bij. Daarnaast leveren we interim consultancy, trainingen, support & beheer, de ontwikkeling van complete projecten, applicatie reviews en nog veel meer.

Zo, terug naar jou. Door de aanhoudende groei van opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar jou als collega ter uitbreiding van ons huidige team. Belangrijk is dat **JIJ** kan gaan doen waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt, gelukkig komt dit vaak op hetzelfde neer. We geloven er niet in om je een hele lange rij van bullet points te geven met zaken waarin je jarenlange ervaring moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon achter de kennis die echt het verschil kan maken en mocht een bepaald gedeelte kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij.

Onderneem je met ons mee? Dan horen we graag van je!

Met vriendelijke groet,

**Het ParTech team**
Bedrijfsinformatie
Specialismen
.Net,Sitecore,Training,Software
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Rompertdreef 9
5233 ED 's-Hertogenbosch
Website
www.partech.nl
Oprichtingsjaar
2011
Vacatures bij ParTech
Anderen bekeken ook