RP Sanitas Humanus

Over RP Sanitas Humanus
Wij van RP Sanitas Humanus houden een vinger aan de pols als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de menselijke gezondheid en wat wij hieraan kunnen bijdragen.

Daartoe delen wij op collegiale basis onze kennis met artsen en therapeuten via onze website, vademeca (handleidingen), brochures, seminars, symposia, opleidingen en een dagelijks beschikbare telefonische/ digitale therapeutische adviesdienst.

De werkzaamheden van het ISO-gecertificeerde bedrijf RP Sanitas Humanus zijn verdeeld over drie sectoren: 1. RP Supplements omvat de productie, ontwikkeling van de voedingssupplementen.
2. RP Analytic, het laboratorium.
3. RP Academy omvat de educatie voor artsen en therapeuten.

Door middel van doelgerichte laboratoriumdiagnostiek, meten is weten, en het verstrekken van celstofwisseling regulerende voedingssupplementen ondersteunt RP Sanitas Humanus complementair werkende artsen en therapeuten. Als RP Sanitas Humanus richten ons daarbij in het bijzonder op de gezondheidstoestand van de darmen (microbiota en darmimmuniteit). De meeste chronische ziekten vinden hun oorsprong in een verandering van de intestinale microbiota (darmflora). Het is onze stellige overtuiging dat in de microbiologische en immunologische processen in de darmen de sleutel ligt naar gezondheid dan wel ziekte.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Veerweg 16
4493AS Kamperland
Website
www.rpsanitashumanus.com
Oprichtingsjaar
1996
Vacatures bij RP Sanitas Humanus
Anderen bekeken ook