Yelgo

Over Yelgo
**Get ready ****for Tomorrow People**

We leveren hoogopgeleide professionals die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Zijn we uitsluitend een detacheerder? Nee. we kijken significant verder. Noem ons gerust een Talent Hatcher, een broedkamer en kweekvijver voor high-potential digitals. De lat ligt hoog bij Yelgo. We selecteren alleen de meest veelbelovende en ambitieuze digitals. Senior, medior en junior. Om ze vervolgens een loopbaan lang te laten doorgroeien via het Yelgo Development Program. Een future-proof cyclus van coaching, e-learning, werken aan uitdagende digitale projecten en evaluatie.

**Ben jij een gedreven digital?**
Of je nu een senior, medior of junior bent. Wat wordt jouw volgende move? Sla je linksaf de veilige bekende weg in? Of ga je rechts richting een uitdagend future-proof carrièrepad? Een traject waarin je jezelf sky-high ontwikkelt en werkt aan de tofste projecten bij mooie opdrachtgevers. Wij zijn Yelgo. Wij weten wat professionals als jij nodig hebben in de digitale wereld van straks. Heb jij Tomorrow People potentie? Maak dan snel bij ons bekend dat je bestaat.

**Ben jij ambitieus en op zoek naar digitale talenten?**
Digitaal innoveren, vraagt om visionairs. Om high-potential digitals die vandaag de basis leggen voor de digitale wereld van morgen. Tomorrow People. Is dat het type digital dat je zoekt? Maak dan voor de toekomst van je digitale business kennis met Yelgo.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
high-potential digitals,coaching,e-learning,uitdagende projecten
Vacatures bij Yelgo
Anderen bekeken ook