Estate Digital Rotterdam

Over Estate Digital Rotterdam
Welkom bij Estate Digital, waar we geloven in het simpele feit dat gedreven en positief ingestelde collega’s zorgen voor tevreden opdrachtgevers en andersom. Met vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Lissabon, zijn wij dé digitale katalysator voor bedrijven die hun doelen daadwerkelijk willen realiseren.

Estate Digital is expert in de ontwikkeling van .Net applicaties, intranetten, corporate websites, campagne-en actiesites en webshops. Denk verder bij ons ook aan emailmarketing, SEO optimalisatie en het beheer van webomgevingen. Wij zijn gecertificeerd partner van Microsoft, Sitecore, Kentico, Umbraco, Mailplus, Umbraco en Composite C1.

In een snel veranderende wereld met ongekende digitale mogelijkheden loopt Estate voorop. We zijn gek op nieuwe technologie, vernieuwend in onze aanpak en flexibel in onze processen. We zijn niet bang om te experimenteren met innovatieve ideeën over werk en leiderschap. We geloven in autonomie, talentontwikkeling en met status hebben we dan ook niet zo veel. Onze taakverdeling gebeurt zelfsturend, op basis van enthousiasme, talent en skills.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, maar we bewaren graag nog wat voor onze kennismaking met jou. Wil je eens een kop koffie met ons drinken en meer te horen krijgen? Stuur dan een berichtje naar koffie@estate.nl en laat weten hoe je koffie (of thee) drinkt.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
CMS,.NET,Online,Mobile
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Rivium Quadrant 1
2909LC
Capelle aan den IJssel
Website
www.estate.nl
Vacatures bij Estate Digital Rotterdam
Anderen bekeken ook