Developers.nl

Over Developers.nl

**About Developers.nl**
Wij zijn professioneel, jong, ambitieus en doen graag waar we goed in zijn, namelijk; onze kennis inzetten om met behulp van softwareontwikkeling bedrijfsprocessen te faciliteren, te automatiseren en te optimaliseren. Hiermee willen wij uitvinders zijn voor onze klanten en hun gebruikers, om nieuwe dingen mogelijk te maken en daarmee van betekenis te zijn.

**Werken bij Developers.nl**
Onze visie in drie woorden; learn, code en share. Onze collega's vertellen graag op deze pagina wat werken bij Developers.nl voor hen betekent. Zij laten zien hoe onze visie vertaald wordt naar de werkvloer. De diversiteit in projecten en kennis is wat het werken bij ons zo interessant maakt en doorgroeien heb je zelf in de hand.

**Learn.**
Zoals je weet verandert techniek gigantisch snel en om bij te blijven staat de kernwaarde 'Learn.' bij ons bovenaan. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je beter wordt door te leren van en met elkaar. Dit doe je niet alleen bij de klant, maar ook bij de door ons georganiseerde TechNights, gaan we naar conferenties in het binnen- en buitenland en houden we bijvoorbeeld pizza-avonden op kantoor.

**Code.**
Coderen is onze passie, onze hobby en simpelweg hetgeen waar wij goed in zijn. Onze collega's zijn breed gespecialiseerd in mooie, onderhoudbare code. Dit maakt de club van Developers.nl zo uniek.

**Share.**
Het mooiste wat er volgens ons bestaat, is om met je collega's te discussiëren over onderwerpen in ons vakgebied. Het brengt anderen tot nieuwe conclusies of het laat je inzien hoe iets makkelijker of sneller kan. De kracht van het delen van kennis kent geen grenzen.

**Contact**
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze werkwijze, het bedrijf, onze events of vacatures? Wacht dan niet langer en neem contact met Bernice Kruger op. Je kan haar gerust via Whatsapp benaderen om vragen te stellen over Developers.nl of de vacatures!

Neem ondertussen ook een kijkje op onze werkenbij-pagina, Linkedin en Youtube

0621297059
b.kruger@developers.nl
Bedrijfsinformatie
Vacatures bij Developers.nl
Anderen bekeken ook