Architects Of

Over Architects Of
**_Verhalen waarbij je als publiek keuzes kan maken, theaterdecors waar je vrij doorheen mag bewegen,  acteurs die jou een persoonlijke vraag stellen of het oplossen van een ingenieuze puzzel.  Tastbare verhalen in de fysieke wereld waarin de deelnemers zelf de helden zijn. Ontrafel, ontmoet en speel. Dool rond in het hof van Architects Of._**

_Architects Of zijn:_

**game designers**

De kracht van games is dat je zelf mag handelen binnen de kaders die de maker gesteld heeft. Onze game designers ontwerpen puzzels en spelelementen die betekenisvol zijn en impact kunnen hebben op het verhaal.

**experience designers**

Bij ervaringen van _Architects Of_ staat de deelnemer centraal. Onze experience designers verplaatsen zich in de deelnemer en zorgen ervoor dat het tempo klopt, de informatie helder is en de emoties op de juiste manier overkomen.

**theaterbeesten**

Theater is een van de oudste kunstvormen. De theaterbeesten brengen personages tot leven in scènes die je haren overeind doen staan.

**cultureel ondernemers**

De ondernemers van _Architects Of_ zorgen voor bijzondere locaties en samenwerking die het mogelijk maakt om nieuwe vormen van theater te kunnen ontdekken. Vanwege de verschillende achtergrond van groepsleden ontstaan er interessante kruisbestuivingen gericht op een hedendaagse manier van samenwerking en ontwikkeling.

_Architects Of_ staat aan het front van de nieuwste ontwikkelingen in de entertainment industrie. Belevenissen zijn in opkomst, escaperooms schieten als paddenstoelen uit de grond, immersieve producties zijn in landen buiten Nederland immens populair. _Architects Of_ grijpt de prachtige kansen om deelnemers te hypnotiseren met hun unieke mix van theater, games, escaperooms en storytelling.

_Archtects of_ zijn ook te vinden op :Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube, Instagram en natuurlijk hun eigen website
Bedrijfsinformatie
Specialismen
immersief theater,real life games,Belevingen,puzzle & mysteries
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Smart Business Park (Gebouw 4)
Kanaalweg 16G
Utrecht (stad)
Website
www.architectsof.nl
Oprichtingsjaar
2016
Vacatures bij Architects Of
Anderen bekeken ook