Four Life Sciences

Over Four Life Sciences
FOUR LIFE SCIENCES: DIT ZIJN WE


Wij zijn Four Life Sciences. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van life science professionals in de volgende sectoren: Onderhoud, Voedsel (FMCG), Productie, Kwaliteit, Supply Chain en Sales Professionals.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter. 

Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij Four Life Sciences kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities. Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen. 

Schrijf je vandaag nog in. Dan kan je direct solliciteren op onze vacatures. Of neem contact op voor meer informatie.

**Hier vind je ons**
Four Life Sciences is actief op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Maar we bemiddelen voor functies in heel Europa. 

**Recruitment consultant bij Four Life Sciences worden?**
Dat kan natuurlijk ook. Want bij Four Life Sciences kijken we verder dan je cv. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid, je carrière en vooral naar wie je bent als mens. Wie weet is Recruitment Consultant bij Four Life Sciences wel de volgende stap in jouw carrière.

**Werken bij Four Life Sciences**
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Meent 93 B
3011 JG Rotterdam
Website
https://fourlifesciences.com
Oprichtingsjaar
2009
Vacatures bij Four Life Sciences
Anderen bekeken ook