Dé Vastgoedbeschermer

Over Dé Vastgoedbeschermer
Dé Vastgoedbeschermer denkt ruim in zijn vak en ziet daarom altijd wel een oplossing voor het pand. Wij onderscheiden ons al ruim 13 jaar door een proactieve houding, hoge kwaliteitsstandaarden en het feit dat wij altijd net een stapje meer doen. Met een gepassioneerde eigenwijze blik zijn wij Dé ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten in heel Nederland.

Wij zijn actief in heel Nederland en behoren tot de top 5 erkende leegstandbeheerders. Onze opdrachtgevers en beschermers ervaren Dé Vastgoedbeschermer als professioneel, betrokken en onderscheidend. Wij hechten veel waarde aan een informele werksfeer waarin persoonlijke groei, creativiteit, initiatief en klantgedrevenheid van onze medewerkers voorop staan.

Werken bij Dé Vastgoedbeschermer betekent werken in een dynamische omgeving met een team van jonge professionals waarbij persoonlijke groei, innovatie en klantgedrevenheid voorop staan. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Standplaats is Leerdam.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Leegstandbeheer
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Parmentierstraat 1-3
4143 HA Leerdam
Website
https://vastgoedbeschermer.nl
Oprichtingsjaar
2003
Vacatures bij Dé Vastgoedbeschermer
Anderen bekeken ook