RVC Industriële Verpakkingen BV

Over RVC Industriële Verpakkingen BV

**de specialist in flexibele kunststof verpakkingen.**

RVC Industriële Verpakkingen speelt sinds 1979 een grote rol als het gaat om industrieel verpakken. Binnen alle branches zijn we met diverse folieproducten sterk vertegenwoordigd. Topvellen, kratzakken, potgrondzakken, machinale inpakfolie, krimpolie, draagtassen, rekwikkelfolie, foam, noppenfolie en diverse hoezen vinden in grote hoeveelheden hun weg in de Benelux en Duitsland. Een eigen productie, bedrukkingsmogelijkheden tot en met 8 kleuren, levering op afroep uit ons magazijn met eigen transport, in combinatie met een strakke organisatie die op een jarenlange ervaring berust, garanderen een prettige en goede manier van zakendoen.

Ook in de bouw haalt RVC een belangrijk deel van de omzet. Zo behoren de bouwmaterialenhandel, de timmerindustrie, vloer- en betonbedrijven tot onze klanten. Met bedrukte krimphoezene n puinzakken zijn we marktleider in Nederland. Daarnaast wordt er veel bouw,- krimp,- en inpakfolie, maar ook dampremmende folie, spinvliesfolie en DPC folie door ons geleverd.

Kortom, RVC is de ervaren specialist om de juiste bescherming aan uw product te geven en het imago van het merk uit te dragen. Precies zoals u dat wenst en binnen opvallend korte productietijden.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
RVC Industriële Verpakkingen B.V.
Spoelerstraat 28, 7461 TW Rijssen
Postbus 109, 7460 AC Rijssen
E-mail: info@rvc.eu

Tel: +31 (0)548 – 53 93 95
Fax: +31 (0)548 – 51 42 03
Website
https://www.rvc.eu
Oprichtingsjaar
1979
Vacatures bij RVC Industriële Verpakkingen BV
Anderen bekeken ook