Web Whales

Over Web Whales
Web Whales is een jong en informeel bedrijf dat sinds 2012 websites ontwikkelt voor gebruikers en optimaliseert voor zoekmachines. Op die manier leggen we de koppeling tussen mooie, gebruiksvriendelijke websites en een uitgekiende online marketing strategie. We staan naast onze klanten. Eerlijk advies vinden wij dan ook heel belangrijk. We weigeren liever een opdracht dan dat we niet de beste oplossing voor de klant kiezen.

We werken veel voor MKB bedrijven. Denk daarbij aan webshops en de grotere lokale dienstverleners. Enkele bekende namen waarvoor wij hebben gewerkt zijn: AXA Home & Bike security, Dutch Ink, WebwinkelKeur, 123kamerplanten en Straluma.

Naast onze dienstverlening heerst er een ondernemende spirit. We pakken kansen aan en experimenteren met nieuwe business modellen. Zo hebben we bijvoorbeeld eigen applicaties voor Lightspeed (e-commerce systeem) en Magento 2 ontwikkeld, exploiteren we een reviewplatform en gaan we op no cure no pay-basis interessante samenwerkingen aan.

Ons team bestaat uit vijf personen. Vier (voornamelijk back-end) webdevelopers en een SEO-specialist. Hierdoor kunnen we zowel intern als richting klanten snel schakelen en wordt jouw mening in dit proces extra gewaardeerd. Klein maar fijn dus!

We zijn gevestigd in The Globe, Waldorpstraat 17A te Den Haag. Dit verzamelgebouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A12 of via Den Haag HS met het openbaar vervoer.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Webdesign,WordPress,Webapplicaties,Websites
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Waldorpstraat 17 A, 2521CA Den Haag.
Vlakbij Station Den Haag HS
Website
https://webwhales.nl/
Oprichtingsjaar
2012
Vacatures bij Web Whales
Anderen bekeken ook