Patch Marketing B.V.

Over Patch Marketing B.V.
Werken in het Contact Center van Patch

In het Contact Center van Patch werken flexibele en enthousiaste medewerkers die zich met plezier richten op klantcontact. De laagdrempelige bedrijfscultuur zorgt voor een informele en ontspannen sfeer op (en buiten) de werkvloer. Contact met je collega’s is dan ook zo gelegd. Onze medewerkers werken veelal naast hun studie maar andere collega’s maken er hun fulltime carrière van. Wij hanteren flexibele werktijden op basis van beschikbaarheid en geven je goede begeleiding.

Het Contact Center van Patch bestaat uit vier onderdelen, waarbij de mogelijkheid bestaat dat je ingezet kunt worden op één of meerdere onderdelen. Het flexibel kunnen omgaan met diverse communicatiekanalen (Multichannel) en het kunnen schakelen tussen verschillende opdrachtgevers (Multiclient) is dus een vereiste.

**Klant Contact Center (KCC)**

Diverse opdrachtgevers schakelen gesprekken (of overflow) door naar het KCC en jij neemt de eerstelijns vragen in behandeling en rondt deze af. Dit kan door de vraag van de klant te beantwoorden of door de vraag naar de betreffende opdrachtgever door te spelen.

**Business Development Center (BDC)**

Voor diverse opdrachtgevers is het BDC de eerste schakel tussen de oriënterende klant en de opdrachtgever. Het BDC houdt zich bezig met activiteiten met als doel het realiseren van groeimogelijkheden. Je herkent verkoopsignalen en neemt eerste- en tweedelijns contacten in behandeling en rondt deze af. Het actief benaderen van bestaande klanten voor het aanbieden van een propositie behoort eveneens tot de werkzaamheden.

**Business to Business (B2B)**

Voor diverse KCC of BDC projecten benaderen we voor de Patch organisatie actief bedrijven, organisaties en overheden voor het screenen van bedrijfs- en contactgegevens en het enthousiasmeren voor een propositie. Het doel van deze gesprekken is een afspraak voor één van onze accountmanagers in te plannen of het oversluiten van de betreffende propositie.

**Backoffice (BO)**

Backoffice diensten zijn ondersteunend aan het klantcontactproces. Patch heeft zeer veel ervaring met tal van producten en diensten.BO werkzaamheden zullen in het algemeen gecombineerd worden met de werkzaamheden in het Contact Center.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Stationsplein 93
5211 BM 's-Hertogenbosch
Website
www.patch.eu
Vacatures bij Patch Marketing B.V.
Anderen bekeken ook