ICOP

Over ICOPICOP is een toonaangevend adviesbureau dat opdrachtgevers helpt bij het succesvol realiseren van bouw- en huisvestingsprojecten. We hebben ons gespecialiseerd in werk- en leeromgevingen, maar we zijn ook betrokken bij ziekenhuizen, laboratoria, sportfaciliteiten, cultuurgebouwen en andere gebouwtypen.

Sturen op kwaliteit staat centraal in onze aanpak: het formuleren van ambities, het opstellen van eisen, de selectie van partijen, en kwaliteitsmanagement gedurende het hele project. We doen dit voor zowel traditionele als geïntegreerde projecten (PPS, Design & Build/Maintain).

Wij helpen ook bouwers, architecten en ontwikkelaars bij het kwaliteitsmanagement. Op basis van de principes van ‘systems engineering’ zorgen we ervoor dat ontwerpvoorstellen en biedingen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

In onze aanpak combineren we pragmatiek met innovatie. We doen een veelheid aan projecten, maar ontwikkelen ook tools, doen onderzoek, geven lezingen en publiceren over ons werk. Met andere woorden: we zijn experts in ons vakgebied.

Ons werkveld is Nederland, maar we doen ook projecten in België, Scandinavië en het Midden Oosten. Onze ambities zijn grenzeloos.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Kipstraat 7C
3011 RR Rotterdam
Telefoon: 010 - 265 18 57
E-mail: info@icop.nl
Website
www.icop.nl
Vacatures bij ICOP
Anderen bekeken ook