BaanZeker

Over BaanZeker
Bent u op zoek naar een passende baan of naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf? Dan bent u van harte welkom bij BaanZeker.

De dienst van BaanZeker is het samenbrengen van vraag en aanbod op de (flexibele) arbeidsmarkt met als uiteindelijk resultaat het verzorgen van dé match (de juiste kandidaat op de juiste plek). BaanZeker zorgt er voor dat beide partijen vinden wat ze zoeken.

De dienstverlening van BaanZeker bestaat uit:
- Uitzenden
- Detacheren
- Payrolling
- Werving & Selectie
- Outplacement
- En HR-diensten

BaanZeker bemiddelt in alle sectoren van de arbeidsmarkt: van kantoor tot bouw, van horeca tot techniek, van industrie tot automatisering en van transport tot logistiek binnen het MKB. Ook als werkzoekende kunt u bij BaanZeker terecht voor zowel parttime als fulltime functies op alle functieniveaus binnen de meest uiteenlopende branches.

Door ruim 15 jaar ervaring binnen de uitzendbranche te combineren met persoonlijke aandacht streeft BaanZeker naar de perfecte match tussen de werkzoekende en opdrachtgever. BaanZeker biedt u één aanspreekpunt, een tijdige en correcte terugkoppeling, snelheid van handelen, kennis en kunde en een correcte administratie. Door de no-nonsense en praktische instelling komt er snel een goede match!

**Backoffice**
De verloning en uitbetaling worden voor BaanZeker verzorgd door ons externe administratiekantoor BaanZeker Services, een handelsnaam van PSC Backoffice Services 300 BV (KvK 32136746).

**NBBU-CAO**
PSC | backoffice services is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle BaanZeker uitzendmedewerkers werken dan ook conform de NBBU-CAO.

**SNA keurmerk**
PSC | backoffice services heeft het betrouwbare SNA Keurmerk NEN 4400-1. Dit geeft aan dat wij onze (personeels)administratie op orde hebben, afdrachten tijdig verzorgen en de ingehuurde medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Arbeidsbemiddeling,Payrolling Detacheren Uitzenden,Outplacement,Werving & Selectie
Adres
Postbus 233
6040 AE Roermond
T 0475-856600
M 06-46977484
Website
www.baan-zeker.nl
Vacatures bij BaanZeker
Anderen bekeken ook