HEMA Bakkerijen B.V.

Over HEMA Bakkerijen B.V.
HEMA is de bekendste, snelst groeiende en leukste retailer van Nederland, met filialen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. Wekelijks ontvangen wij meer dan vier miljoen bezoekers in ruim 600 winkels. Meer dan 11.000 collega's zorgen ervoor dat we het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen leuker en makkelijker maken. Gewone dingen bijzonder maken zit onze medewerkers in de genen, van winkelvloer tot distributiecentrum en van bakkerij tot hoofdkantoor. Met onze bijzondere eenvoud staan we dicht bij onze klanten en midden in de maatschappij.

Het gebak dat in de winkels verkocht wordt, wordt gemaakt in de eigen banketbakkerijen. In de centrale bakkerij in Almere worden de halffabrikaten gemaakt. In de decentrale bakkerijen, die door het hele land verspreid liggen, worden de producten op ambachtelijke wijze afgemaakt door HEMA banketbakkers. Vervolgens wordt het gebak dagvers afgeleverd bij de HEMA winkels.

HEMA Bakkerijen is een zelfstandig werkend bedrijfsonderdeel van HEMA met een eigen afdeling Kwaliteit, Productontwikkeling, HR en Bedrijfsbureau.
Bedrijfsinformatie
Website
www.werkenbijhema.nl
Vacatures bij HEMA Bakkerijen B.V.
Anderen bekeken ook