Motek Medical BV - DIH

Over Motek Medical BV - DIH
U wilt de levens van mensen veranderen? Wij bij DIH doen dit elke dag - met baanbrekende en innovatieve technologieën die menselijke bewegingstherapie verbeteren voor miljoenen patiënten over de hele wereld.

Sinds 2007 combineert DIH toonaangevende merken, innovaties en mensen die nodig zijn om de marktleider in de geavanceerde revalidatietechnologie-industrie te creëren. De DIH Group omvat Hocoma, Motek Medical en DIH China. Samen drijven ze medische technologie aan op het gebied van bewegingsrevalidatie en VR-gebaseerde revalidatie, onderzoek en therapie.

Als onderdeel van het wereldwijde DIH-portfolio is Motek de wereldleider op het gebied van virtual reality-robotica voor onderzoek en rehabilitatie van menselijke bewegingen, en stelt het normen voor het meten en verbeteren van de prestaties van menselijke bewegingen. Met meer dan 20 jaar pionieren in de vooruitgang van revalidatietechnologie, worden Motek-innovaties gebruikt voor baanbrekend onderzoek en bewegingsbehandeling over de hele wereld.

Sluit u aan bij ons en word onderdeel van een wereldwijd netwerk van toonaangevende merken om de normen voor revalidatietherapie van vandaag en morgen opnieuw te definiëren!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Vleugelboot 14
3991 CL Houten
Website
https://www.motekmedical.com/
Vacatures bij Motek Medical BV - DIH
Anderen bekeken ook