Cools Bekledingen

Over Cools Bekledingen
Cools bekledingen is een stoffeerder met een rijke geschiedenis. Al in 1976 begon Bernard Cools met het bekleden van klassieke auto’s in het centrum van Eindhoven.

Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige stoffeerder in een drietal vakdisciplines:

Het **vervaardigen van lederen auto interieurs** in het premium segment. We zijn official preferred supplier van BMW, MINI en Mercedes-Benz, en maken exclusieve interieurs voor andere premium merken zoals o.a. Porsche, Ferrari en Range Rover. Doordat we de interieurs volledig “in eigen huis ”maken  is het mogelijk allerlei persoonlijke wensen te verwezenlijken. Ook het **dashboard in leer** uitvoeren en **sierlijsten met leer bekleden**behoort tot de mogelijkheden.


Ons specialisme in de verwerking van leder heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld naar de **exclusieve jacht-en scheepsstoffering**. Onze opdrachtgevers zijn grote scheepswerven, interieurarchitecten, particuliere scheepseigenaren en vooraanstaande  interieur bouwers. Zij weten ons in toenemende mate te vinden en daar zijn we trots en zuinig op. 

Ook zijn we de laatste jaren steeds vaker partner bij **exclusieve interieurconcepten**. 
De toepassingsmogelijkheden zijn ontzettend divers, zoals het stofferen van bureaus, keukenpanelen, bedachterwanden en het bekleden van binnenwanden en openhaarden in stoer tuigleder. Onze klanten zijn  binnenhuisarchitecten, interieurbouwers en  particuliere opdrachtgevers. Met het bedrijf Wave Kitchen Design hebben we een  inspirerende samenwerking. Zij maken exclusieve afzuigkappen die passen bij de hedendaagse keuken. Cools draagt hieraan bij door de kappen te bekleden in de gewenste kleur leer.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Het vervaardigen van lederen auto interieurs in het premium segment,Exclusieve jacht-en scheepsstoffering,Exclusieve interieurconcepten
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Leemkuil 9
5626 EA Eindhoven
Nederland
Website
www.coolsbekledingen.nl
Oprichtingsjaar
1976
Vacatures bij Cools Bekledingen
Anderen bekeken ook
NTS