True Legends IT Professionals

Over True Legends IT Professionals
**Wie is True Legends**
True Legends richt zich op het werven, selecteren, opleiden en detacheren van IT en Data Professionals. We bemiddelen hoogopgeleide professionals met 0-3 jaar werkervaring én ervaren IT-professionals die al langer in het vak zitten. De kandidaten van True Legends kenmerken zich door hun hoogwaardige IT-kennis, frisse blik en positieve energie. Voor iedere opdracht biedt True Legends een passende maatwerk oplossing.

**Wat doet True Legends**
True Legends is altijd in beweging, net als de wereld van IT. Dat zie je terug in onze IT Talent Programs in de richting van: Software Development, Cloud & Infrastructure, Data & AI, Internet of Things en Security. Snel inspelen op vragen uit de markt? Dat is voor True Legends geen probleem!

**Waarom jij wil werken met True Legends**
Wij geloven dat iedereen, met de juiste begeleiding, zijn volledige potentieel kan benutten. We bieden kennis, advies, en tools om groei te verwezenlijken. Zo helpen we ambitieuze organisaties voorsprong te verkrijgen en te behouden. De mens staat op de eerste plaats, zo onderscheiden we ons van andere bedrijven. True Legends is meer dan een business partner. True Legends is een business en career friend.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
IT Consultancy,IT Recruitment,Freelance,Software Development
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
John M. Keynesplein 12-46
Website
https://truelegends.nl/
Vacatures bij True Legends IT Professionals
Anderen bekeken ook