Brasserie Downtown

Over Brasserie Downtown
Brasserie Downtown heeft met zijn bijzondere ligging aan de Merwekade, direct naast de waterbus, een mooie plek aan het water. Daar waar drie rivieren samen komen en er altijd iets te zien is. In de winter lekker knus in de serre van het restaurant en zodra het kan lekker op het terras. 
Brasserie Downtown is een bijzonder bedrijf. “Ik zit even bij Downtown” is een begrip. Downtown is gastvrij, sympathiek en warm. Het doel is om onze gasten te verwennen en een heerlijke tijd te laten beleven. Dat kan al met een lekker bakje koffie en huisgemaakte taart in de ochtend tot de late uurtjes met een drankje na een heerlijk diner. Zodat de gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Downtown.
Downtown heeft goed bedacht wat hij wil voor zijn team en waar ze zorg voor dragen: Bij Downtown kan alles, van koffie met taart, tot lopend buffet, van feest tot afscheid. Grote groepen of diner for two, Downtown denkt mee en maakt een plan naar de wensen van de gast.Bij Downtown is alles lekker normaal, is kwaliteit vanzelfsprekend en voel je je thuis.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Bleijenhoek 2
3311 TA Dordrecht
Website
www.downtowndordrecht.nl
Vacatures bij Brasserie Downtown
Anderen bekeken ook
VDZ