Lubbers @work B.V.

Over Lubbers @work B.V.
Met Lubbers @work zijn we als arbeidsbemiddelingsbureau actief in de olie & gas-, logistieke- en industriële sector. Ons netwerk bestaat uit goed opgeleide en ervaren vakmensen, meestal met een technische achtergrond.
Alle kandidaten in onze database zijn grondig gescreend. Ook hebben ze toegang tot al onze trainingsprogramma’s. Trainingen stellen we samen in overleg met onze opdrachtgevers en voeren we uit met onze vaste opleidingspartner. Zo borgen we de kwaliteit.
Of u nou tijdelijke ondersteuning zoekt of vast personeel, @work vindt er de mensen bij. Op basis van uitzenden, detachering of vast contract.

**Advies in personeelszaken**
Met 90 jaar ervaring in transport en logistiek hebben we een schat aan kennis en kunde opgebouwd. Wij snappen uw business en spreken uw taal. Bel ons gerust, we denken graag mee met al uw personeelszaken.

**Op zoek naar werk?**
Lubbers @work is ons eigen bureau voor arbeidsbemiddeling voor bedrijven in de olie & gas, logistieke en industriële sector. Onze opdrachtgevers zoeken zowel mensen op uitzendbasis als in vast dienstverband. Interesse?
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Olie & Gas Industrie,Transport & Logistiek,Techniek
Adres
Klaverakker 2
7761 RA Schoonebeek
Nederland
Website
https://www.lubbers.net/nl/page/personeelsdiensten
Vacatures bij Lubbers @work B.V.
Anderen bekeken ook