DMU

Over DMU
Voor zorgprofessionalsDMU Medische Detachering is hét bemiddelingsbureau voor zorgprofessionals in Nederland. Medische specialisten, verpleegkundigen, artsen en paramedici kunnen via ons brede netwerk bij ziekenhuizen en klinieken door heel Nederland en op de Antillen aan het werk. Dit biedt jou heel veel “kijkjes in de keuken”. Je werk is veelzijdig omdat je in verschillende zorgomgevingen werkt. Goed voor je cv en je kunt scherpstellen wat wel en niet bij jou past.

Door zorgprofessionalsDMU Medische Detachering is opgericht in 2014. Het bemiddelingsbureau is snel uitgegroeid tot een succesvol en zeer gewaardeerde partner voor zowel zorgverleners als zorgprofessionals. Steven Korf is commercieel directeur en tevens Spoedeisende Hulp Verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen in Nederland. Hij staat dus midden in het werkveld en dichtbij de werkzoekende. Vaak werkt hij ook samen met onze detachanten op een spoedeisende hulp. Dankzij zijn ervaring, kennis en nauwe samenwerkingen, weten wij wat er nodig is om de perfecte match te maken. Niet alleen Steven, maar ook de rest van het team is op verschillende manieren verbonden met de zorg.

Wat wij biedenVoor jou als zorgprofessional zijn er diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij DMU. Binnen Nederland kun je op basis van verschillende contracten aan de slag. Wil jij naast werken ook genieten van zon, zee en strand dan kun je door middel van werving en selectie jouw droombaan vinden op Curacao, Bonaire of Aruba. Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden, dit is maatwerk en zal met de grootste zorg voor jou worden samengesteld!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Traktieweg 8c, 8304 BA Emmeloord
Website
www.dmu.care
Oprichtingsjaar
2011
Vacatures bij DMU
Anderen bekeken ook