Sport BSO Reeshof

Over Sport BSO Reeshof
**Is uw kind dol op sporten?**

Kom dan lekker sporten en spelen bij de Sport BSO Reeshof! Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd, samen met onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers sport. Geen extra kosten en gratis vervoer vanaf alle scholen in de Reeshof en in Tilburg West.

**Sport BSO**

Sport BSO Reeshof bestaat uit een onderbouw voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en een bovenbouw voor kinderen van 8 jaar en ouder. Wij bieden kinderen een breed sportprogramma, van breakdance tot fun-boxing, van yoga tot zaalvoetbal. Onze sportfaciliteiten bevinden zich binnen en buiten. We hebben 4 gymzalen ter beschikking waarvan één zaal een eigen sport-klimwand heeft en één gymzaal speciaal ingericht is voor de onderbouw. Buiten kunnen we ons hart ophalen op de kunstgrasvelden. Hier kunnen hockeyen, voetballen, korfballen en nog veel meer…

**Plezier staat voorop**

Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop.  Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport, het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben.

De nadruk ligt op sporten en bewegen, maar uw kind kan bij ons ook knutselen of rustig een boekje lezen. Wist je dat we onze eigen bioscoop hebben waar we na het sporten even bij kunnen komen? Of ga lekker tafelvoetballen of airhockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes.

**Zwemlessen**

Wist u dat het ook mogelijk is om tijdens BSO tijd zwemdiploma’s te halen? De zwemlessen worden gegeven door de sportinstructeurs van het Gemeente zwembad. De zwemlessen duren 45 minuten en worden op verschillende niveaus aangeboden. Van beginner (wennen aan het water) tot zwemles voor gevorderde, ter voorbereiding op het C diploma.

**Vervoer en kosten**

Kinderen kunnen sporten onder BSO tijd tegen de gewone BSO prijzen. We halen de kinderen **gratis** op van de scholen in de Reeshof en in Tilburg West (Wandelbos, De Reit, Het Zand).

Wij halen op dit moment al kinderen op van: Antaris,  De Bloemaert, De Boemerang, De Heerenvelden, Helen Parkhurst, Jan Ligthart Driecant, Jan Ligthart Huibenven, Jan Lighthart Rendierhof, Jeanne d’Arc, Klinkers, Koolhoven, Meander, Sint Hubertus, Sporckt, Wandelbos, Wegwijzer, SBO Westerwel

Sport BSO Reeshof werkt samen met een professioneel taxibedrijf zodat ook tijdens het vervoer kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Wij hebben plaats voor 90 kinderen en per 11 kinderen is er één gediplomeerde pedagogisch medewerker sport aanwezig. Dit betekent dat onze medewerkers naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond hebben. Zo werken er bij sport BSO Reeshof ook vakleerkrachten bewegingsonderwijs.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Kinderopvang,BSO,Sport BSO
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Bladelstraat 3
5043 CZ Tilburg
Website
https://www.kinderstadtilburg.nl/locaties/reeshof
Oprichtingsjaar
2019
Vacatures bij Sport BSO Reeshof
Anderen bekeken ook