Vitaal Flex

Over Vitaal Flex
Vitaal Flex**Je werk en privé in balans, dat is het motto van Vitaal Flex. Vitaal Flex is het flexbureau van Vitalis en zorgt er iedere dag voor dat er flexkrachten ingezet worden op de diverse locaties van Vitalis in Eindhoven.**

Dit zijn flexkrachten van niveau 1 tot en met niveau 5. Als flexkracht kun je, afhankelijk van je opleidingsniveau, ervaring en jouw eigen wensen, ingezet worden op losse diensten op verschillende locaties maar je kunt ook ingezet worden in een vast team voor een langere periode. Uitgangspunt binnen Vitaal Flex is dat jij bepaalt wanneer je werkt en wáár je werkt. Jij kiest zelf op welk tijdstip je werkt en op welke locatie en in welk team. Ook kun je zien wat voor type diensten beschikbaar zijn voor je instemt om te werken.

Als medewerker van Vitaal Flex kun je een “reis maken door Vitalis” en zo een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen. In overleg werk je op verschillende locaties. Iedere medewerker van Vitaal Flex heeft een vaste contactpersoon als aanspreekpunt waar je terecht kan met opmerkingen, vragen en loopbaanadvies. 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Ouderenzorg
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Ds. Theodor Flidnerstraat 5
5631 BM Eindhoven
Website
www.werkenbijvitalis.nl
Oprichtingsjaar
2009
Vacatures bij Vitaal Flex
Anderen bekeken ook