Triple

Over Triple
Opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, cloud solutions, design en strategie en de nieuwste technieken als Virtual Reality en Artificial Intelligence. Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen.

Vanuit onze visie versterken wij A-merken op het gebied van digitale innovatie en oplossingen. Van business kritische projecten tot simpelweg leuke opdrachten of zelfs projecten die een grote impact kunnen hebben op de samenleving. Dat doen wij samen met onder andere Vodafone, Heineken, RTL, Max Verstappen, ANWB maar ook het Trimbos Instituut. 

Bovendien werken wij ook aan onze eigen innovaties. Sommigen groeien uit van hobby projecten naar dochterondernemingen. Beyond Sports (live VR broadcasting), Mobile Viewpoint (4k video via 4G), Vinson (mobile live tv platform), SpotOn (social editing tool) en Team Gullit (FIFA-academy) zijn hier enkele voorbeelden van. 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
App- en webdevelopment,Beheer/Hosting,Design en concept
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Keesomstraat 10-E
1821 BS Alkmaar
Website
https://jobs.wearetriple.com
Oprichtingsjaar
1998
Vacatures bij Triple
Anderen bekeken ook