BSO Hakuna Matata

Over BSO Hakuna Matata
BSO Hakuna Matata is een sportieve opvangorganisatie met verschillende opvangvormen in Den Haag, Wateringen, Delft en Berkel en Rodenrijs.

In 2008 zijn wij als opvangorganisatie begonnen. Inmiddels hebben wij meerdere locaties, zowel inpandig bij scholen als op sportverenigingen. BSO Hakuna Matata organiseert het professioneel opvangen van kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 13 jaar. Voor de kleinste bieden we halve dagopvang of voor- en vroegschoolse educatie (vve). Schoolgaande kinderen kunnen gedurende de schoolweken gebruik maken van de voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang (overblijf) en buitenschoolse opvang. In de vakantieweken zijn deze kinderen ook van harte welkom op onze locaties, waar ze kunnen sporten en ontspannen met TalentenKampen.

Dit gebeurt allemaal in een pedagogisch veilige situatie, waarin kinderen met plezier deelnemen aan een sportief activiteitenaanbod. Opvangen is bij ons goed geregeld, maar dat is voor ons lang niet genoeg.

Kinderen worden tijdens de opvang door onze medewerkers in een krachtige fysiek actieve (leer)omgeving gebracht, waarin hen de ruimte wordt geboden om zichzelf te kunnen zijn en zich binnen deze omgeving te ontwikkelen. Het is onze ambitie om de kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling naar zelfredzaamheid. Onze medewerkers hebben uiteraard een pedagogische en/of sportopleiding gevolgd en beschikken over een HBO-denkniveau. Daarnaast geloven wij dat je een leven lang leert en bieden onze medewerkers interne en externe scholingen aan om de kwaliteit te waarborgen.

Om kinderen niet alleen op te vangen maar ook te stimuleren in hun ontwikkeling, is bewust zijn van ons handelen enorm belangrijk. Onze waarden sturen dit handelen om samen zelfredzaamheid bij kinderen duurzaam te ontwikkelen. Dit doen we door:

* met lef en respect vrijuit te durven spelen, zodat kinderen zich erkend voelen.
* gedreven maar wel verantwoord voluit te willen spelen, zodat kinderen leren autonoom te worden.
* ambitieus maar ook bescheiden beter te leren spelen, zodat kinderen leren competenties (verder) te ontwikkelen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Aandacht voor sport en spel,Ontwikkelen d.m.v 21-eeuwse vaardigheden,Jong dynamisch bedrijf,Opvang voor kinderen van 2-13 jaar
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Stoelmatter 7a
2292JM Wateringen
Website
www.bsohakunamatata.nl
Oprichtingsjaar
2008
Vacatures bij BSO Hakuna Matata
Anderen bekeken ook