Adwise

Over Adwise

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven toppers met een passie voor hun online vakgebied.

WIE WIJ ZIJN:
Adwise is een full service digital agency dat als digitale derde hersenhelft van nationale en internationale opdrachtgevers acteert. Digital zit ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk. Onze innovatiedrang en nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen zorgt ervoor dat we voorop lopen in de digitale wereld, onszelf blijven ontwikkelen en samen tot de meeste innovatieve en award-winning oplossingen komen.

HOE WE WERKEN:
Teamwork en multidisciplinair samenwerken zijn de sleutel tot ons succes. Daarom werken we samen in multidisciplinaire squads. Hierdoor profiteren onze opdrachtgevers écht van al onze expertise. Deze zelf managende squads voelen als een 'mini start up' binnen onze organisatie, met gezamenlijke verantwoordelijk en veel vrijheid en verantwoordelijk om de juiste keuzes te maken voor succes. Zonder afstand en obstakels tussen verschillende disciplines ontstaan dagelijks de meeste slimme innovaties. Omdat het gehele squad dichtbij onze opdrachtgevers acteert, ervaart iedereen voortdurend die impact die we realiseren.

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Deze SCRUM teams zijn multidisciplinair - feature teams die door samen te werken eindproducten kunnen realiseren.

WAT WIJ JOU HEBBEN TE BIEDEN:
Werken bij Adwise betekent niet alleen een baan, maar ook een leven. Vanuit deze visie helpen we medewerkers te ontwikkelen, geluk te vinden in hun werk en betekenis te geven aan het leven.

De doorlopende transformaties en ontwikkelingen in onze branche, zorgen ervoor dat functies en taken continu veranderen. Waarin je vandaag de expert bent, kan deze kennis morgen overbodig zijn. Overmorgen zijn er nieuwe vaardigheden, expertises en rollen nodig. Daarom vinden wij constante groei en doorontwikkeling belangrijk. Wij bieden bij Adwise een vertrouwde en veilige werkomgeving, die medewerkers een fundament en een toekomst geeft. Door onze ambitieuze cultuur, microlearning, groeimogelijkheden en budget voor ontwikkeling en opleiding, faciliteren we deze groei. Zodat we samen met de toekomst meegroeien.

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren.

We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals een geweldige lunch en avond maaltijdenservice, veel ruimte voor fun, sport en ontspanning en bovenal veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werk!


Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten en bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Digital Marketing,Digital Development,Online Business Development
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
Website
www.adwise.nl
Oprichtingsjaar
2005
Vacatures bij Adwise
Anderen bekeken ook