VLC Traffic

Over VLC Traffic
**Wie is VLC Traffic ?**

VLC Traffic is uw partner op het gebied van veilige verkeersbegeleiding. Of het nu gaat om een evenement, calamiteit of infrastructurele werken, bij VLC Traffic bent u aan het juiste adres. Wij zorgen een vlotte en veilige verkeersdoorstroming zodat de veiligheid van uw medewerkers of gasten gewaarborgd is. U kunt zich dan volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

Onze verkeersregelaars staan 24/7 voor u klaar om uw evenement, werkzaamheden of calamiteit tot een goed einde te brengen. Zij werken met passie, stuk voor stuk. Zij worden ondersteund door moderne middelen, waaronder een uitgebreid verkeersregelaarstenue, een portofoon, pionnen, lint etc. Ook bezitten onze verkeersregelaars de benodigde certificaten, aangevuld met extra cursussen en trainingen. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons namelijk altijd voorop!Veel mensen kennen de naam “VLC” als stichting. In 2010 begon een klein groepje hobbyisten als tussenpersoon te fungeren tussen organisatoren van regionale evenementen en een poule verkeersregelaars. Een paar evenementen in het eerste jaar groeide uit tot een volwaardige stichting met meerdere evenementen per week. Steeds vaker kwamen er aanvragen binnen die buiten de mogelijkheden van evenementen verkeersregelaars vallen. De kennis, kunde en kneepjes van het vak zijn daarom voortgezet binnen het op zichzelf staande bedrijf VLC Traffic.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan per telefoon: **06-24438298** of mail naar **info@vlctraffic.nl**
Bedrijfsinformatie
Vacatures bij VLC Traffic
Anderen bekeken ook