Werkwijzer

Over Werkwijzer

Lokaal gevestigd en al meer dan 70 jaar in het vak. Wij van Werkwijzer kennen de weg en helpen anderen ook graag met het vinden van de juiste weg. We zijn geïnteresseerd in jouw verhaal en wie jij bent als persoon, om zo de perfecte match te kunnen maken.

Werkwijzer legt de rode loper uit voor haar kandidaten. De kandidaat staat bij ons centraal. Het bedrijf, de vacature en wij draaien hier omheen. Dit alles om kandidaat en klant gelukkig te maken. We doen er alles aan om ieders verwachtingen te verslaan.

Werkwijzer wijst de weg naar perfect passend werk. Wij geloven erin dat we voor elke kandidaat een geschikt bedrijf kunnen vinden. Als een kandidaat gemotiveerd en met plezier naar zijn nieuwe baan gaat is onze missie geslaagd.

Het thema ‘werk’ betekent voor ons niet alleen uitzenden of werving en selectie; het is meer dan dat. We helpen onze kandidaten en onze klanten met het maken van de juiste keuzes, geven advies en durven een spiegel voor te houden. Eigenlijk alles wat nodig is om de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf te vinden, ongeacht het opleidingsniveau. Jij staat bij ons centraal. Elke dag weer.
Bedrijfsinformatie
Adres
Kerkenbos 10-21
6546BB Nijmegen
024-3226600
Website
www.werkwijzerbv.nl
Oprichtingsjaar
1948
Vacatures bij Werkwijzer
Anderen bekeken ook