IDB Group

Over IDB Group
IDB bestaat dit jaar 30 jaar en is werkzaam in diverse bedrijfstakken. Onze monteurs verrichten werkzaamheden binnen de utiliteitsbouw, woningbouw, industriële installaties en maintenance. We zijn een bedrijf dat naar haar personeel en klanten toe steeds vooraf nauwkeurig bepaald welke hun specifieke wensen zijn. Een projectmatige aanpak, een specialistisch team en een direct coördinatie zijn de sleutelwoorden die een optimale dienstverlening garanderen.

De diversiteit van disciplines maakt onze sterk in de markt. We leveren m.n. pijpfitters, lassers, bankwerkers, flensmonteurs, montage monteurs, installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs en elektromonteurs aan veel bedrijven in Limburg en Brabant.

IDB houdt zich bezig met het collegiaal uitlenen van haar eigen personeel. Wij hebben 70 % van de monteurs in vaste dienst, de andere 30 % is op flexibele basis.

In eerste instantie start je bij ons op flexibele basis, bij gebleken geschiktheid word je een contract voor bepaalde tijd of zelfs een vast aanstelling aangeboden. IDB hanteert voor haar personeel de CAO Metaal en Techniek, waardoor wij een aantrekkelijk salaris en secundaire voorwaarden kunnen aanbieden.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
technische profielen,elektrische profielen,broodbakker en banketbakkers
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Vouersweg 90
6161AG Geleen
Website
https://www.idbtechnicalsupport.nl/
Oprichtingsjaar
1988
Vacatures bij IDB Group
Anderen bekeken ook