Marketing Sales Impact

Over Marketing Sales Impact
Marketing & Sales Impact is meer dan een doorsnee direct sales organisatie. Wij geloven dat het creëren van beleving zorgt voor een optimale werkbeleving van onze medewerkers en daarmee automatisch voor het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers .

Bij Marketing & Sales Impact staat niet het resultaat centraal, echter de manier waarop het maximale resultaat behaald kan worden. Wij geloven erin dat wanneer onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan, zichzelf persoonlijk kunnen ontwikkelen en zichzelf dagelijks uitgedaagd voelen, dat het resultaat daarmee ook maximaal wordt. Doormiddel van trainingen op zowel individueel- als groepsniveau, een duidelijk doorgroeimodel en het organiseren van meerdere events gedurende het jaar, weten wij een werkomgeving te creëren waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het team wil en kan halen.

Onze ambities rijken ver en wij zijn ons er meer dan bewust van dat wij deze alleen kunnen bereiken samen met onze mensen.
Vandaar dat het bij Marketing & Sales Impact erg duidelijk is hoe onze medewerkers kunnen doorgroeien en welke ondersteuning zij hierbij kunnen verwachten. Samen staan wij het sterkst en dat dragen wij ook uit
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Computerweg 1F Amersfoort
Hanzeweg 1 Deventer
Website
www.marketingsalesimpact.nl
Vacatures bij Marketing Sales Impact
Anderen bekeken ook