NTS

Over NTS
NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing - waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van zijn doelstellingen over de gehele lifecycle van diens machine.

Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers. Zo kunnen onze klanten zich optimaal concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines leveren tegen lagere kosten.

Bij NTS vormt flexibiliteit, ambitie en vakmanschap de basis voor efficiënte samenwerking; het oplossings- en servicegericht ontzorgen van de klant. Bovendien zitten we wereldwijd bij onze klanten om de hoek. Zo houden we de lijnen kort en schakelen we snel.

Enkele feiten

* Hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland
* Meer dan 70 jaar ervaring in de maakindustrie
* Meer dan 1.650 medewerkers
* Een omzet van meer dan €250 miljoen
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Techniek
Bedrijfsgrootte
1001 t/m 5000 werknemers
Adres
Dillenburgstraat 9
Website
https://www.nts-group.nl
Vacatures bij NTS
Anderen bekeken ook