Schoonmaakbedrijf De Wit

Over Schoonmaakbedrijf De Wit
**Schoonmaakbedrijf de Wit**
Met haar 57 jaar ervaring is Schoonmaakbedrijf De Wit een echt familiebedrijf, wat sterk vertegenwoordigd is in Groningen en haar directe omgeving. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich doordat iedere klant een vast aanspreekpunt krijgt. Hierdoor kan de klant altijd bij een vertrouwd persoon terecht met vragen en opmerkingen. In haar vakgebied is Schoonmaakbedrijf De Wit specialist op het gebied van glasbewassing en het reinigen van trappenhuizen.

Schoonmaakbedrijf De Wit positioneert zich als een eerlijk familiebedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft het bedrijf enkel eigen personeel waardoor ze professionaliteit en kwaliteit waarborgen. De Wit werkt altijd volgens de laatste normen en regelgeving en voldoet volledig aan de eisen in het kader van de ARBO Risico Inventarisatie.

Schoonmaakbedrijf De Wit is gericht op de zakelijke markt. De meeste klanten (voornamelijk woningbouwverenigingen die diverse panden beheren) komen uit ons eigen netwerk, wat behoorlijk gegroeid is de afgelopen vijftig jaar.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Glasbewassing,Trappenhuizen schoonmaken,Kantoorpanden schoonmaken,Gevelreiniging
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Diamantlaan 6B
9743BG Groningen
Website
www.schoonmaakbedrijfdewit.nl
Oprichtingsjaar
1961
Vacatures bij Schoonmaakbedrijf De Wit
Anderen bekeken ook