LevelPlus

Over LevelPlus
LevelPlus voorziet opdrachtgevers van gekwalificeerde en gecertificeerde safety specialisten op maat. Ongeacht het tijdstip, ongeacht de contractduur. Precies zoals een partner in business dat doet. Dit gebeurt vanuit een pool met ervaren  uitzendkrachten. Stuk voor stuk inzetbaar tot in een straal tot ruim 100 kilometer rond de regio’s Rotterdam en Antwerpen. Opdrachtgevers zijn daarmee altijd verzekerd van voldoende safety specialisten op de plant, met de wettelijke vereisten als minimum. 

Het commitment aan opdrachtgevers is helder: het leveren van safety specialisten is de core-business van LevelPlus. Hierin schuilt meteen ook de betrouwbaarheid. Over de vakbekwaamheid van elke individuele kracht in het veld bestaat geen enkele twijfel. Het kantoor is bovendien 24/7 bereikbaar voor opdrachtgevers. Voor een shut down die onverwacht uitloopt of bij een calamiteit. Na één telefoontje met de eigen contactpersoon start het opschalen, ook op zon- en feestdagen. Want dàt is zeker een kenmerk van de markt waarin de safety specialisten operationeel zijn: de 24-uurseconomie.

Baangarantie bij LevelPlus 

WERK MAKEN VAN VEILIGHEID

Leg je oor eens te luisteren. Waar vind je nog een baan met zekerheid? Dat het niet alleen over morgen gaat en misschien over de rest van de maand. Nee, werk voor het hele jaar, voor de komende vijf of tien jaar. Want dat is precies waar een baan in de veiligheid voor zorgt: zekerheid.

Het werk bestaat uit toezicht houden op een veilige werkomgeving. Soms een paar maanden op dezelfde plant, dan weer voor een paar dagen op een andere plek. Altijd in de regio Rotterdam/Zeeland. Altijd in het hart van de (petro-) chemie en de maritieme sector. Altijd op een plaats waar jouw expertise hard nodig is.

Veiligheid. Werk voor mannen en vrouwen die risico’s onderkennen en ingrijpen als de situatie daar om vraagt. Want dat is wat safety specialisten in het veld doen: verantwoording nemen. Informeer bij LevelPlus. Wij zorgen voor de opdrachten, jij voor de veiligheid. 
 
Geen diploma, geen probleem
Meld je vandaag nog aan. . Mannen, vrouwen, ervaren en onervaren. Wel of niet gediplomeerd. Levelplus investeert graag in jou. En jij? Jij staat straks in het veld en verdient daarmee een goed belegde boterham. Bovendien zorgt LevelPlus voor flexibiliteit. Bel 088-3250000 of mail info@levelplus.nl en zet die stap.    

LevelPlus zoekt kandidaten voor de gegarandeerde inzet als:
 • Mangatwacht
• Heetwerkwacht
• Rijksgediplomeerde buitenwacht
• Safety Guard / Brandwacht
• Veiligheidsinspecteur
• Safety Coach
• Gasanalist
• Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP)
• Veiligheidskundige (MVK)
• Rescue team

Let op: vijftigplussers, méér dan welkom!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Recruitment,Veiligheid,Fire & Safety,Techniek
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Website
www.level.nl
Vacatures bij LevelPlus
Anderen bekeken ook