De Boeck bv

Over De Boeck bv
Bouwbedrijf de Boeck is in de jaren ’80 begonnen midden in het dorp Halsteren. Omdat de ruimte hier beperkt was en het bedrijf groeide, verhuisden zij in 2003 naar een groter pand op het bedrijven terrein “de Oude Molen”. 

Begin juli 2008 heeft het bedrijf haar intrek genomen in een totaal nieuw pand aan de Canada weg 32a. Dit pand volledig gebouwd naar het idee van eigenaar Dirk Hout, presenteert zich op een manier zoals het bedrijf zich graag manifesteert; degelijk en modern.

Met het betrekken van dit nieuwe onderkomen, is het bedrijf nog beter in staat tegemoet te komen aan de wensen van de diverse opdrachtgevers en volledig te
werken naar de meest actuele eisen van bouwbesluit, arbo-normen enz.

Bouwbedrijf de Boeck is een all-round bedrijf gespecialiseerd in zogenaamde Turn - key projecten ofwel de projecten welke verhuisklaar worden opgeleverd door heel Nederland. Dit soort projecten moeten meestal in een kort tijdsbestek tot stand komen. Het sterke punt van het bedrijf ligt dan ook in het organiseren en realiseren. Daarnaast werken zij veel voor gemeenten, gezondheidscentra en overheidsinstellingen, woningbouw verenigingen, beleggingsmaatschappijen en particulieren.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Canadaweg 32a
Website
www.deboeckbv.nl
Vacatures bij De Boeck bv
Anderen bekeken ook