Multimavision

Over Multimavision
Branded Content Televisie met hoogstaande kwalitatieve programma’s binnen verschillende sectoren. Ben jij een ondernemer die groeit en heel Nederland wilt bereiken en informeren? Voor het TV programma Greenproject en Medicaltravel (geproduceerd door Multimavision) bij RTL is er nog plek voor deelnemers welke passen binnen het thema Duurzaamheid, Innovatie, Techniek, Transport, Zorg, Medisch, Welzijn, Milieu, Bouw, Industrie, ICT, Ondernemerschap en Landbouw. Wie weet zien we jouw bedrijf of organisatie snel terug in de uitzending.

Greenproject is een televisieprogramma op RTL7. Het is een journalistiek reisverslag over de groene en duurzame wereld, waarbij de kijker wordt geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van groene innovaties, sustainability en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Kortom een programma over duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Presentator Roel Kyvelos neemt de kijker mee deze groene wereld in.

Medicaltravel is een televisieprogramma op RTL4.  Het is een journalistiek reisverslag over de medische wereld, waarbij de kijker wordt geïnformeerd over allerlei onderwerpen op het gebied van medische innovaties, gezondheid, welzijn en zorg. Presentatrice Chimène van Oosterhout neemt de kijker mee deze medische wereld in, aan de hand van ondersteunende beelden, korte interviews en mooie portretten van patiënten, artsen en specialisten.

Ravi Ryan Mohanlal | Vestigingsmanager
Programmamaker – Redacteur – Accountmanager
E: ravi@ryanmohanlal.com
P: +31646471000
W: www.ryanmohanlal.com

www.facebook.com/RaviRyanMohanlalOfficial
www.linkedin.com/in/RaviRyanMohanlalOfficial
www.twitter.com/RyanMohanlal
www.instagram.com/RaviRyanMohanlalOfficial
Bedrijfsinformatie
Specialismen
branded content televisie,bedrijfsreportage,tv formats rtl,videopresentatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Maasdijkseweg 130
2291PJ Wateringen
Website
www.ryanmohanlal.com/rtl
Vacatures bij Multimavision
Anderen bekeken ook