Rotsvast Den Haag B.V.

Over Rotsvast Den Haag B.V.
Aanvankelijk vanuit het kantoor aan de Groot Hertoginnelaan en nu vanuit het kantoor aan de Anna Paulownastraat 73 Den Haag richt de vestiging zich op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Behalve de stad Den Haag, vallen ook omliggende plaatsen als Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Naaldwijk, Monster, Poeldijk,        ‘s Gravenzande en Wateringen binnen ons rayon. Sinds begin 2014 valt ook de regio Leiden met de hele Bollenstreek onder ons kantoor in Den Haag.

Als specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van uw woning(en) en/of bedrijfspand. Daarnaast bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het beheren van uw woning(en) en/of panden.

Aan-en verkoop makelaardij;
Om aan de behoefte van onze klanten te kunnen voldoen en deze nog beter van dienst te kunnen zijn, is de dienstverlening uitgebreid met aankoop en verkoop van woningen en beleggingspanden. Rotsvast Den Haag is als gecertificeerd makelaar aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaars en heeft daarmee ook toegang tot Funda. Door de verbreding van de dienstverlening kan Rotsvast Den Haag aankoop, verkoop, huur en vastgoed beheer optimaal op elkaar afstemmen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Verhuur,Verkoop,Vastgoedbeheer
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Anna Paulownastraat 73
2518 BC Den Haag
Website
www.rotsvast.nl
Oprichtingsjaar
1989
Vacatures bij Rotsvast Den Haag B.V.
Anderen bekeken ook