CBX Nederland BV

Over CBX Nederland BV
CBX Nederland is actief in de Automotive sector. We hebben al een hele historie en tegelijkertijd staan we in de sector bekend om onze vernieuwende ideeën. CBX Nederland ontwikkelt, levert, installeert, onderhoud, keurt en certificeert hoogwaardige werkplaatsapparatuur voor de internationale garage-, auto-onderhoudsbedrijven en bandenspecialisten.

Wij zijn de laatste jaren flink gegroeid, en tegelijkertijd zijn we in onze kern nog steeds een familie bedrijf en dat koesteren we. We werken met zijn alle hard, maar vinden het ook belangrijk om met elkaar regelmatig leuke dingen te doen. Voor ons is belangrijk het leveren van kwaliteitsapparatuur en een hoge servicegraad. 

Heb jij feeling en een goed gevoel bij de automotive sector? Voel jij je thuis in een organisatie waar service hoog in het vaandel staat en waar je zelf veel verantwoordelijkheden draagt? Ben je op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke job waarbij je veel vrijheid krijgt om je werk zelf in te delen? Dan zijn we op zoek naar jou!!!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
werkplaatsequipment,keuring en onderhoud werkplaatsequipment
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Poppenbouwing 2a, 4191 NZ Geldermalsen
Website
https://website.cbx-nederland.nl/
Vacatures bij CBX Nederland BV
Anderen bekeken ook