Smit & Dorlas koffiebranders bv

Over Smit & Dorlas koffiebranders bv
Onze missie is duidelijk: de beste koffie maken. Dat doen we al sinds 1822. Wij zijn er op gebrand om constant perfecte smaken en aroma’s te creëren. Van koffieplant tot branderij. Wij weten precies wat er nodig is. Daarom smaakt onze koffie zoals koffie moet smaken.SMIT&DORLAS. Gebrand op genieten.

SMIT&DORLAS is een unieke, professionele en snelgroeiende koffiebranderij welke zich onderscheidt in de markt door het constant streven naar totale perfectie. Van oudsher hebben wij het gehele proces van inkopen tot uitleveren in eigen hand en doen dit met de meest moderne apparatuur en technieken. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Kwaliteit is daarbij de rode draad die door de hele organisatie loopt.


Of het nu gaat om het selecteren, cuppen en inkopen van de beste koffies op de wereldmarkt, het optimaal adviseren van (potentiële) klanten, het leveren van perfecte koffiemachines of het begeleiden van ondernemers om het optimale rendement uit hun koffievoorziening te halen, SMIT&DORLAS is de aangewezen partij en gesprekspartner
Bedrijfsinformatie
Specialismen
koffiebranderij
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Nijverheidsweg 1
3641 RP MIjdrecht
Website
www.smitdorlas.nl
Oprichtingsjaar
1822
Vacatures bij Smit & Dorlas koffiebranders bv
Anderen bekeken ook