Q-Force Security

Over Q-Force Security
Q-FORCE Security biedt beveiliging, brandwachten en service-medewerkers aan bij evenementen en van objecten. Als onderdeel van Q-FORCE B.V. kunnen we een totaalpakket aanbieden om uw evenement veilig te laten verlopen; wij leveren naast bovengenoemde diensten ook medische dienst en verkeersregelaars. Doordat we frequent samenwerken en er centrale aansturing plaatsvindt kunnen wij onze dienstverlening op een hoogwaardig niveau aanbieden, met oog voor details. Bijkomend voordeel voor u: U besteedt de gehele organisatie van de ‘evenementenveiligheid’ in een keer uit en u heeft één aanspreekpunt, zowel in de organiserende- als in de uitvoerende fase.

Ook de volledige beveiliging van uw object verzorgen wij graag voor u. Alle diensten om de veiligheid van uw object te garanderen wordt door Q-FORCE Security aangeboden, zoals serveillance in uw object, centralisten voor uw interne meldkamer, etcetera.

Wij werken uitsluitend met volledig opgeleide, deskundige medewerkers waarvan wij, behalve passie voor hun vak, een gastvrouw of –heer-houding verwachten. Wij weten uit ervaring dat de taak van onze medewerkers niet ophoudt met het zorgdragen voor beveiliging en veiligheid; ze zijn vaak een aanspreekpunt voor veel uiteenlopende vragen. De hoffelijkheid die al onze medewerkers leveren is dat stukje extra service en aandacht waardoor uw gast, bezoeker of patiënt meer geholpen is!
Q-FORCE Security is onderdeel van Q-FORCE B.V
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Beveiliging,Brandwachten,Service-medewerkers,Evenementen beveiliging
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Zeisteroever 3
3704GB, Zeist
Website
www.beveiligingsdienst.nl
Oprichtingsjaar
2018
Vacatures bij Q-Force Security
Anderen bekeken ook