Marxman

Over Marxman
Marxman Advocaten

Bij Marxman Advocaten zijn we ervan overtuigd dat de advocatuur moderner kan en ondernemen topsport is. Jij ook?

Bij Marxman Advocaten werken gepassioneerde specialisten die écht partner-in-business zijn voor onze klanten. We weten als geen ander hoe snel en doelgericht ondernemers moeten handelen in een omgeving waar alles in beweging is. Als hun partner-in-business zitten wij dan ook niet stil. Wij houden zicht op marktontwikkelingen en wijzen onze klanten niet alleen op risico’s, maar het liefst ook op nieuwe wegen en kansen.

Als medewerker bij Marxman Advocaten creëer je je eigen carrièrepad. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Heb je een goed plan? Dan helpen wij jou dit plan te realiseren. Je krijgt volop opleidingsmogelijkheden en door interne en externe coaching helpen wij je verder. Spreken onze ambities je aan en ben je op zoek naar een kantoor dat je carrière kan vormgeven? Dan komen we graag met je in contact. Wij horen graag hoe jij denkt bij te dragen aan de groei van ons kantoor. En natuurlijk hoe wij kunnen bijdragen aan jouw groei.

Wil je meer weten over werken bij Marxman Advocaten? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Valérie Geffroy, geffroy@marxman.eu / + 31 (0)6 52 57 33 24. Zij vertelt je graag meer over ons aanbod en onze sollicitatieprocedure
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Bezoekadres Amersfoort
Spacelab 4, 3824 MR Amersfoort
Website
https://marxman.nl/contact/
Vacatures bij Marxman
Anderen bekeken ook