Uitblinqers

Over Uitblinqers

Wat we doen

Wilt u als A-merk, uw klanten of prospects op een persoonlijke manier bereiken en het maximale rendement behalen uit ieder contact, dan kan Uitblinqers dit voor u bereiken op een manier waarop u dit zelf graag had gekund.

Met onze jarenlange ervaring in klant contact en sales onderscheiden wij ons door oprechte en concrete gespreksvoering voor onze klanten. Hierbij tonen wij ons een waardevolle gesprekspartner op alle niveaus.

Uitblinqers brengt deze communicatie graag voor u tot stand door oplossingen te bieden op het gebied van Direct Sales, Social Media en in-en Outbound klantcontact. Hierin gaan wij ver! 110% is voor ons de norm en hierop is tevens onze academy gebaseerd, de 110Academy.

Kernwaarden

De kernwaarden van Uitblinqers is wat ons verbindt. Het is waar we voor staan en waar wij in geloven. Deze kernwaarden bepalen niet alleen de relatie die wij hebben met onze klanten en onze mensen, maar ook de cultuur die wij op deze manier waarborgen.

Onze mensen

De ambassadeurs van uitblinqers, zijn gemotiveerde en enthousiaste HBO en WO juniors en seniors. Van Fashion studenten tot biomedische wetenschappers die regelmatig in het lab staan en commerciële dialoog-toppers met een economische opleiding: van jong tot oud. Uitblinqers probeert een zo gevarieerd mogelijk scala aan mensen in dienst te hebben om te kunnen matchen aan de juiste klanten en iedereen de mogelijkheid te geven van elkaar te kunnen leren.

Creating ambassadors

Wij vinden het belangrijk om te investeren in mensen en geven onze medewerkers dan ook de waardering die zij verdienen. Dit doen wij net even anders; met uitgekiende trainingen en coachingsopdrachten. In onze 110Academy zijn zes masterclasses ondergebracht. Na het volgen van deze masterclasses ben je gecertificeerd en mag je jezelf ‘Ambassadeur’ noemen.

Je leert alles over optimale klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, zodat je kwalitatief hoogwaardige gesprekken kunt voeren. Je leert om jouw parate kennis aan te vullen met praktijkoefeningen zoals rollenspellen, LSD-methodieken en je leert alles over communicatiestijlen en hoe je deze vaardigheden kunt toepassen.

Daarnaast kun je gebruikmaken van onze ‘speedcoaching’, waarbij je 1-op-1 door de trainer gecoacht wordt op vraagstukken waar je tegenaan loopt. Zo investeer je niet alleen in jouw ontwikkeling op werkgebied, maar ook op persoonlijk vlak waarmee je direct aan de slag kunt.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Telecom, Klantenservice, Sales
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Website
https://www.uitblinqers.nl
Vacatures bij Uitblinqers
Anderen bekeken ook