Ask me About Bitcoin

Over Ask me About Bitcoin
Eind 2017 hebben wij (Carolien Sanders, Dennis Zantman, Lody Vink en Melvin Zantman) de kans gekregen om via The Crypto Group bitcoin te minen en zijn hier enorm blij mee. Het rendement met minen ligt hoger dan wanneer je bitcoin koopt en deze over een tijd weer verkoopt. Bij minen gaat het niet om de koers van vandaag, de investering is namelijk voor 1000 dagen, je koopt als het ware een stukje apparatuur. Gedurende die 1000 dagen ontvang je elke dag stukjes bitcoin en na die tijd heb je meer bitcoin dan wanneer je eenmalig bitcoin koopt. Kortom met een kleine investering kan je veel verdienen.

Deze unieke kans delen wij graag, zodat wij met elkaar nog beter kunnen profiteren van het minen van bitcoin en andere cryptocurencies. Wij delen onze kennis over het minen van Bitcoin met iedereen en werken hierin graag samen. Wij gaan langs voor informatieve bijeenkomsten in de vorm van tafelgesprekken of een presentatie, uiteraard is het mogelijk online webinars te volgen.

Als er meer mensen mee doen met collectief minen worden de opbrengsten groter en daar heeft elke deelnemer profijt van. Het maakt niet uit of je al even bezig bent of gaat starten, iedereen ontvangt zijn eigen percentage aan stukjes Bitcoin. Het percentage is afhankelijk van de investering die is gedaan en wordt dagelijks uitbetaald! Hopelijk maken wij met elkaar veel mensen gelukkig. Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bezoek onze informatieve website: www.askmeaboutbitcoin.nl
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Bitcoin,Minen,Crypto currency,Netwerk marketing
Website
www.askmeaboutbitcoin.nl
Oprichtingsjaar
2017
Vacatures bij Ask me About Bitcoin
Anderen bekeken ook